Mosaic World voor 16e jaar op rij ISO-9001 gecertificeerd

Voor het 16e jaar op rij is Mosaic World door BSI (The Royal British Standards Institution) met succes ge-auditeerd op haar ISO-9001 certificaat normeringen.

De internationale ISO 9001 standaard is zowel onze opdrachtgevers, de eigenaren van het vastgoed, als onze bewoners een garantie dat wij in heel Europa het beheer van ons vastgoed en de communicatie met onze bewoners op orde hebben. Met een jaarlijkse update en audit van haar processen en werkwijzen bewaakt de afdeling Business Intelligence, Quality & Control vanuit het Eindhovense hoofdkantoor een uniforme, betrouwbare en transparante werkwijze in alle negen landen waar het bedrijf actief is.

“We leggen de lat telkens een beetje hoger voor onszelf. Wat vandaag goed is, is morgen achterhaald.”

Wouter Ommeslag, COO Mosaic World

Quality Officer Linda Soetens-Breurken: “Het gaat daarbij niet alleen om harde waarden, zoals het GDPR -proof beheren van data of het naleven van veiligheidsnormen, zoals de NEN 8025. De afgelopen jaren hebben wij juist de focus gelegd op de ‘softe’ waarden in ons bedrijf. Dan moet je denken aan bereikbaarheid van onze klantenservice, snelle en correcte afhandeling van klachten, transparantie naar onze bewoners….” Met name op dat vlak zijn het afgelopen jaar grote stappen gezet. Met de invoering van een klantenportaal kunnen bewoners veel zaken online zelf regelen. Van inzage in de servicekosten tot het snel digitaal tekenen van een huurovereenkomst.

COO Wouter Ommeslag, eindverantwoordelijk voor het operationeel beheer in Europa: “We leggen de lat telkens een beetje hoger voor onszelf. Wat vandaag goed is, is morgen achterhaald. Zo streven wij ernaar om nog dit jaar een uitbreiding op ons klantenportaal te lanceren, waarbij het onze bewoners nog gemakkelijker en comfortabeler wordt gemaakt om via ons een ruimte te betrekken.”

Geef een reactie