Le Refuge

Na ons bezoek aan ’t Klein Genoegen (zie vorige post) wordt de avond in dezelfde stijl verder gezet: Le Refuge. Deze trendy bar heeft duidelijk zijn publiek gevonden: de keet is tsjokvol. Deze bar combineert een lounge stijl zoals zetels, kandelaars, kroonluchter met de ruimte en de beats van een danscafé. Mocht het iets groter zijn zou het van mij zelfs de titel van ‘club’ verdienen. Het volk is er in ieder geval al club-like, zonder dat de prijzen de pan uit swingen.

Vlot personeel zorgt voor bestellingen, zodat je niet telkens naar de bar hoeft om iets te bestellen. De DJ weet het publiek op gang te krijgen én te houden zonder te vervallen in marginaliteit of foute toestanden.

Een van de beste gelegenheden die ik de voorbije maanden zag. De volgende keer dat ik in Hasselt ben, ga ik er zeker terug heen!

De kroonluchter!

Kandelaar

Le Refuge
Persoonstraat 40
3500 Hasselt
Bezocht op: 27/11/2010
Beoordeling: WWWW

Geef een reactie