Persbericht Mosaic

Robert Siep nieuwe cfo bij Mosaic World

Robert Siep start in juli als nieuwe cfo van Mosaic World. Hij is de opvolger van Peter Habraken, die na dertien jaar aan een nieuw avontuur buiten Mosaic World begint.

Robert Siep nieuwe cfo bij Mosaic World

Siep bekleedde deze rol eerder ook bij Modern Dental Europe, Sentia Group en Meatless Farm en brengt dus een brede ervaring als CFO met zich mee. Bij Mosaic World gaat hij onder meer het team helpen met de voorbereidingen op de eerder aangekondigde plannen voor een mogelijke beursgang in 2023.

Jolijn van den Hengel en Wouter Ommeslag

Ook Jolijn van den Hengel en Wouter Ommeslag zijn toegetreden tot het directieteam van Mosaic World. Chief Operations Officer Ommeslag bekleedde voorheen diverse managementfuncties bij Facilicom Group Belgium. Bij Mosaic World krijgt hij de opdracht om een uniforme operatie te implementeren bij alle Europese activiteiten, volgens ISO 9001 vastgestelde standaarden. Van den Hengel is vanuit de organisatie doorgegroeid naar de rol van Chief Commercial Officer. In deze functie is ze nu verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Mosaic World.

Nieuwe strategie

Met deze drie benoemingen rondt Mosaic World haar strategische herijking af. Begin dit jaar lanceerde ceo Patricia Ghering de nieuwe strategie van het bedrijf en de vijf merken die gezamenlijk een totaaloplossing bieden voor het creëren van nieuwe (sociale huur-) woningen, gebiedsontwikkeling en het onderhoud hiervan. Het directieteam van Mosaic World bestaat nu uit Patricia Ghering, Robert Siep, Wouter Ommeslag, Jolijn van den Hengel, B-Right Urban Living-directeur Olaf Terpstra en Michiel Swank, directeur Watchtower Security Solutions.

Geef een reactie