Per Tutti

Ik ben gisteren nog eens in ‘Per Tutti’ in Leuven geweest. Per Tutti is een eigenzinnig Italiaans restaurant waarbij de chef zich duidelijk probeert te onderscheiden van de horde ‘pizza&lasagna’ Italianen enkele meters verderop. Per Tutti gaat voor een authentiekere en verfijndere keuken. De naam ‘Per Tutti’ (voor iedereen) is zeker niet gestolen, want prijs/kwaliteit is dit een topper. Ik betaalde 7,5 euro voor een voorgerecht (bruchetta) en 12,80 euro voor een hoofdgerecht (drie canneloni’s) en dronk voor 39,50 euro een Barbaresco van 2004. De bediening is hartelijk en even authentiek Italiaans als de rest van het restaurant. Wie in Leuven een Italiaan zoekt met dat beetje meer, is bij Per Tutti zeker aan het goede adres!

Per Tutti
Ravenstraat 38
3000 Leuven
Gegeten op: 10/11/2010
Beoordeling: WWW

Geef een reactie